Suomen ensimmäinen Apex Legends -turnaus!

Apex Finland järjestää keskivikkona 27.2 kello 20:00 Suomen ensimmäisen Apex Legends -turnauksen. Turnaukseen on ennalta kutsuttu 6 joukkuetta mukaan ja se pelataan Twitch Rivals -tyylisesti, jossa kukin joukkue striimaa omaa pelisuoritustaan ja selostajat vaihtelevat seuraamaansa joukkuetta turnauksen aikana ja pitävät katsojat ajan tasalla pistetilanteesta, jota turnauksen adminit pitkin iltaa päivittävät.

Turnauksesta lähetetään Apex Finlandin Twitch-kanavalle lähetys, jonka selostuksesta vastaavat Suomen kokeneimmat Battle Royale -selostajat Matti ”c0pter” Korvenmaa & Pauli ”M00nForrest” Anttila.

Ketkä turnaukseen on kutsuttu?

Mukaan on kutsuttu 6 joukkuetta, jotka kukin ovat alusta asti osoittaneet kiinnostusta Apex Legendsiä kohtaan ja ovat jo muodostaneet tai muodostamassa kilpajoukkueitaan:

– YMCA eSports (Weku, Jerppe, Kouhia)
– MansePP (Supa20iq, Naava, ZTKxD)
– Conquer Gaming (Jyppe, Amisankka, Kirdez)
– One Tricks (Arzh, Puli_, Styge)
– Ahlman opisto (Jo_osi, VerttiCal, Muhq00)
– Exploding Labrats (Deemub, Aapox13, Futuw)

Miten turnaus etenee?

Kukin joukkue aloittaa pelaamisen keskiviikkona kello 20:00 ja lopettavat sen kello 22:00. Jokainen joukkueen pelaama peli pisteytetään seuraavasti:

Sijoituspisteet:
Voitto – 12 pistettä
Kakkossija – 8 pistettä
Kolmossija – 4 pistettä

Lisäksi kustakin taposta saa 1 pisteen.

Vielä rautalangasta väännettynä, jos joukkue X sijoittuu pelissään kolmanneksi ja pelaajat keräävät yhteensä 16 tappoa, saa joukkue pelistä 4+16=20 pistettä.

Lopputuloksiin lasketaan kunkin joukkueen kolme (3) parasta pelisuoritusta. Voittajaksi kruunataan joukkue, jolla on lopussa eniten pisteitä. Peliformaatti on siis hyvin jännittävä ja tulokset voivat muuttua radikaalisti vielä viimeisenkin pelin aikana.

Apex Finlandin väki toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraamaan tätä jännittävää kaksituntista turnausta!